Hopp til hovedinnhold

Nyhetsbrev nr. 1 / 2017

Samlingsnett.no er et nasjonalt nettsted for samlingsforvaltning i museer, støttet av Norsk kulturråd og lansert 16. februar 2017. Det gleder oss at nettstedet får stadig nye brukere, og at responsen er positiv og konstruktiv.

Vi planlegger å sende ut nyhetsbrev 3- 4 ganger i året. Meld deg på, så er det såre enkelt å være orientert om nytt på nettstedet, nye publikasjoner og relevante foredrag, kommende aktuelle kurs- og seminarer både nasjonalt og internasjonalt.

Nyhetsbrevene arkiveres på Samlingsnett.no, så de vil være tilgjengelige også om du skulle bestemme deg for å avslutte abonnementet.

Presentasjoner og foredrag

Gikk du glipp av et innlegg, eller sto du fast i snøfokk på flyplassen? Fortvil ikke. Se om du kan finne engasjerende og relevante foredrag fra de siste månedene på Samlingsnett.no! Under finner du et utvalg - mer finnes ved å trykke på lenken.

Kommende seminar og kurs

  • Foto: Bygningvernsenteret, Rørosmuseet (MiST)

Nettstedsnytt

Vi arbeider kontinuerlig med utvikling av nettstedet. I det siste har vi blant annet oppdatert sidene om bygningsvern, immateriell kulturarv, gjenstandsfotografering og helsefarlige stoffer. En side som omhandler privatarkiv på museum kommer snart.  

Bruk gjerne fanen Tema a - å for å finne stoff som ikke nødvendigvis lett gjenfinnes i rullegardinmenyene.

Ett av grunnprinsippene for Samlingsnett.no er at det er et sted for deling av kunnskaper og erfaringer. Vi vil derfor gjerne benytte anledningen til å oppfordre til nettopp dette. Har du artikler, rapporter, filmer, kurs eller erfaringer andre kan dra nytte av? 

Ta kontakt med oss på samlingsnett@mist.no 

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1