Hopp til hovedinnhold

Godt håndverk! - om istandsetting av gamle hus, mars 2017

"I samarbeid med Håndverkerforeningen i Trondheim inviterte Vitaliseringsprosjektet for bryggene i Kjøpmannsgata til seminar torsdag 16. mars. Rundt 100 interesserte deltakere fikk tips og råd, i hovedsak av håndverkere selv som fortalte om sine erfaringer fra ulike istandsettingsprosjekt."
Foredragene kan lastes ned fra Trondheim kommunes nettsider (følg lenken) eller her på samlingsnett.no

  • 1/1
    Godt håndverk! -om istandsetting av gamle hus. Her: foredrag av E. Kahrs, Trondheim kommune. Trondheim kommune

De følgende foredragene er tilgjengelige her etter tillatelse fra arrangørene.

Vitaliseringsprosjektet i Kjøpmannsgata

Foredrag holdt av Elisabeth Kahrs under Godt håndverk!- om istandsetting av gamle hus. I samarbeid med Håndverkerforeningen i Trondheim inviterte Byantikvaren og Vitaliseringsprosjektet for bryggene i Kjøpmannsgata til seminar torsdag 16. mars 2017.  

Gammelt. Men bra?

Foredrag holdt av Ellen Giskås under Godt håndverk!- om istandsetting av gamle hus. I samarbeid med Håndverkerforeningen i Trondheim inviterte Byantikvaren og Vitaliseringsprosjektet for bryggene i Kjøpmannsgata til seminar torsdag 16. mars 2017.  

Dokumentasjonsbehov ved istandsetting

Foredrag holdt av Einar Strand under Godt håndverk!- om istandsetting av gamle hus. I samarbeid med Håndverkerforeningen i Trondheim inviterte Byantikvaren og Vitaliseringsprosjektet for bryggene i Kjøpmannsgata til seminar torsdag 16. mars 2017.  

Ville våge vinne. Bygningsvernsenter som møteplass for undring, kunnskap og kompetanse

Foredrag holdt av Berit Bakosgjelten under Godt håndverk!- om istandsetting av gamle hus. I samarbeid med Håndverkerforeningen i Trondheim inviterte Byantikvaren og Vitaliseringsprosjektet for bryggene i Kjøpmannsgata til seminar torsdag 16. mars 2017.  

Å førebu tre på å bli bygningsvyrke

Foredrag holdt av Jon Bojer Godal under Godt håndverk!- om istandsetting av gamle hus. I samarbeid med Håndverkerforeningen i Trondheim inviterte Byantikvaren og Vitaliseringsprosjektet for bryggene i Kjøpmannsgata til seminar torsdag 16. mars 2017.  

Hvorfor restaurere og hva er restaurerbart?

Foredrag holdt av Ellev Steinsli under Godt håndverk!- om istandsetting av gamle hus. I samarbeid med Håndverkerforeningen i Trondheim inviterte Byantikvaren og Vitaliseringsprosjektet for bryggene i Kjøpmannsgata til seminar torsdag 16. mars 2017.  

Maling; en egeninnsats?

Foredrag holdt av Jorunn G. Moslet under Godt håndverk!- om istandsetting av gamle hus. I samarbeid med Håndverkerforeningen i Trondheim inviterte Byantikvaren og Vitaliseringsprosjektet for bryggene i Kjøpmannsgata til seminar torsdag 16. mars 2017.  

Bilder og refleksjoner fra bryggereparasjoner

Foredrag holdt av Lars Asdøl under Godt håndverk!- om istandsetting av gamle hus. I samarbeid med Håndverkerforeningen i Trondheim inviterte Byantikvaren og Vitaliseringsprosjektet for bryggene i Kjøpmannsgata til seminar torsdag 16. mars 2017.