Hopp til hovedinnhold

Kalender

Workshops, seminarer og konferanser og annet som kan være av interesse legges inn i kalenderen. Vi forsøker så godt det lar seg gjøre å tilgjengeliggjøre tilknyttede presentasjoner i etterkant.

eKulturseminar 2023

eKulturseminar 2023

PÅMELDINGEN TIL SEMINARET ER ÅPNET! Det tilbys relevante tema og diskusjoner innenfor samlingsforvaltning og formidling, knyttet til arbeid i eKultur-løsningene. Seminaret er både et sosialt treffpunkt og et forum for deling av ideer og erfaringer, for museumsansatte i Norge.

SE PROGRAM HER
Oslofjordmuseet  12. – 13. sep. 2023

Nordisk Slotts- og herregårdssymposium

Nordisk Slotts- og herregårdssymposium

Stiftelsen Norsk Folkemuseum har gleden av å være vertskap for Nordisk slotts- og herregårdssymposium. Symposiet holdes i år sammen med European Network for Country House and Estate Research ‘ENCOUNTER’.

Oslo  21. – 23. sep. 2023

Levende kulturarv

Levende kulturarv

Kulturvernforbundet og Riksantikvaren ønsker hjertelig velkommen til årets kulturarvkonferanse under temaet – Levende kulturarv med en rekke spennende temaer.

Oslo  22. – 23. sep. 2023

ABM-konferanse 2023

ABM-konferanse 2023

Nasjonalbiblioteket inviterer til ABM-konferanse. Dette er en mulighet for ansatte i ABM-sektoren til å se Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana og høre mer om oppdraget med kulturarvdigitalisering.

Mo i Rana  26. – 27. sep. 2023

Ritualer og sosiale skikker på museum

Ritualer og sosiale skikker på museum

Seksjon for immateriell kulturarv, NMF, arrangerer fagseminar om bl.a. ritualer og skikker, hvordan de endres og tilpasses nye tider og presentasjon av forskning og formidling omkring disse temaene.

LES MER HER
Norsk Skogfinsk Museum  26. – 27. sep. 2023

Fagutviklingsseminar - tema skipsdata

Fagutviklingsseminar - tema skipsdata

Hardanger fartøyvernsenter har gleda av å invitera til seminar om arkivsøk .Tema for seminaret er samarbeid om skipsdata mellom museum, fartøyvernsenter, lokalhistorikararar og private samlarar.

Se programmet her
Norsk Maritimt Museum  28. – 29. sep. 2023